Hybride werken

blog juli 2020

Mocht het zo zijn dat niet al je deelnemers aan je vergadering of training kunnen deelnemen, dan is het bij ons natuurlijk mogelijk om hybride te vergaderen. En wat is dat dan?

Dat is een bijeenkomst waarbij fysiek en virtueel samenkomen en hand in hand gaan.

Hybride werken: deels online – deels offline

Kunnen er een aantal personen niet fysiek aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst? Geen nood, deze kan alsnog doorgaan in de vorm van een hybride meeting!

Bij je boeking krijg je standaard een online meetingroom ter beschikking. Zo kan iedereen die er om welke reden dan ook niet bij kan zijn, toch op afstand meedoen of je gebruikt jouw eigen standaard omgeving.

Om de offline en online deelnemers te koppelen, kun je een vergadercamera boeken, bij ons is dit de Meeting Owl. Deze vergadercamera zorgt ervoor dat iedereen goed te zien en te horen is en is eenvoudig in gebruik. Plug & Play, zoals dat heet.

Zo is een hybride meeting snel geregeld en kan jouw vergadering of meeting gelukkig gewoon doorgaan.

Hybride Event

Een hybride event of een online event kan een mooi alternatief zijn voor grotere bijeenkomsten: een mix van fysiek en virtueel ontmoeten.

Zo kan een deel van de deelnemers (bijvoorbeeld de trainer, kernteam of bestuur) aanwezig zijn op onze locatie en de andere deelnemers sluiten online aan vanaf hun eigen locatie.

We ondersteunen je uiteraard graag bij het opstarten.

Hoe uitgebreid is dat?

Wij hebben naast onze locatie in Eindhoven nog 2 andere locaties die met elkaar verbonden kunnen worden: De LocHal in Tilburg en Centraal Station in Den Bosch. Dit zorgt er voor dat jouw bijeenkomst een grote groep deelnemers kan laten deelnemen. Hierbij zullen de deelnemers in meerdere groepen verdeeld kunnen worden en kunnen aanhaken bij de voor de deelnemer dichtstbijzijnde locatie. Dmv een livestream kunnen we iedereen mee laten luisteren en genieten van de sprekers, dit zou op de hoofdlocatie kunnen of dit kan verdeeld worden. Daarnaast zijn op de andere locaties genoeg subruimtes om hier in subgroepen uiteen te kunnen voor workshops of een andere invulling.

seats2meet Eindhoven hybride vergaderen

En wij faciliteren dit voor jou met de nieuwste apparatuur op dit gebied. Meer info: mail ons!

Wil je bijvoorbeeld tips over vergaderen of ondernemerschap, dat kan op:

nieuws

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen vind je op de sites van onze 2 andere locaties

Doe er je voordeel mee!
Groet,

Helma Schellen, marketing Seats2meet
(en ja, connecten is gezellig)

Blijf op de hoogte

Adresgegevens

Seats2meet Strijp-S
Apparatenfabriek
Torenallee 24
5617 BD Eindhoven
040 780 5039
info@s2mstrijps.nl

Bedrijfsgegevens

Rek: NL93TRIO0198077505
KvK: 66381045
BTW: nr: NL856524.694.B.01