S2M Den Bosch station
S2M Tilburg LocHal
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Boekpresentatie: Hoera het wordt ingewikkeld!

Wil jij pionier worden van ‘de nieuwe wereld’?

We weten allemaal dat het ánders moet.

Biodiversiteit, een gezonde planeet en een menswaardig leven voor iedereen, zijn de idealen die onherroepelijk op de voorgrond gaan treden. Vaak nu al vooraan staan!

Hóe bereiken we die idealen (of komen we er dichter bij in de buurt) zolang regeringen hun burgers niet serieus nemen? Bang zijn voor verandering van onderop? En hun onderdanen gevangen houden in simplistische slogans?

Zijn we niet dringend toe aan complexiteit? En aan het leren omgaan daarmee? Zodat we niet één kant op kijken voor oplossingen, maar allemaal zelf deel van de oplossing worden?

Ronald van den Hoff en Hans van Willigenburg doen met het boek ‘Hoera, het wordt ingewikkeld’ een gedurfde poging niet een paar lijntjes om te buigen en een echte cultuurverandering in gang te zetten. Niet door kreten te gebruiken, en in gewoon Nederlands de doodlopende weg van het laat-kapitalisme te schetsen. En aan te geven hoe jij, als individueel persoon, de pionier van de ‘nieuwe wereld’ kunt worden. En die laat-kapitalistische weg kunt verruilen voor iets dat wél inspireert!

Maandag 28 oktober wordt ‘Hoera, het wordt ingewikkeld!’ officieel gepresenteerd in Seats2Meet Utrecht (Moreelsepark 65) om 17.00 uur, met aansluitend natuurlijk een feestelijke borrel.

 

Dus ja, hoera, het wordt ingewikkeld!

Meld je aan – https://passport.seats2meet.com/events/3264

Die dag is trouwens ook het Seats2Meet Festival: een prima combinatie. https://passport.seats2meet.com/events/3264


Wil je een evenement organiseren en van onze kanalen gebruik maken? Laat het ons weten!

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.