Hoogte

Robuuste, inspirerende en zakelijke vergaderruimte

Hoogte, een unieke vergaderruimte om tot op grote Hoogte te komen. Typische steampunk elementen prikkelen de zintuigen en brengen je op nieuwe ideeën. Een ideale unieke vergaderruimte voor Startups en projectteams.

De opstelling van deze ruimte is standaard. Wil je flexibeler werken – zoals ons concept is- dan hebben we vast een betere ruimte voor je.

Stijl en aankleding

Hoogte heeft een stoere mannelijke uitstraling. Aan de muren zijn diverse kunstelementen geplaatst welke ook functioneel gebruikt kunnen worden. Er staan stevige houten tafels en een diversiteit aan stoelen. Ook een loungebank ontbreekt niet. Inspiratie voor Hoogte is ontstaan door het ontwerp van het Ideetorium en de Serendipitymachine.

Op Strijp-S zijn voldoende parkeerplaatsen, maar je moet ze wel weten te vinden. Niet gratis, want binnen de binnenring in Eindhoven is dat bijna nergens. Je kunt bij ons wel voordelige uitrijkaarten kopen.

👉🏿 Wil je weten wat anderen over ons vertellen?

Kenmerken

Naam HOOGTE
Voor Vergaderen / Brainstormen
Formaat 45 m²
Capaciteit maximaal 11 personen
Opstelling opstelling vergaderzaal carre

Maak een (proef)boeking

Wil je graag weten wat deze ruimte kost? Maak dan in het formulier een proefboeking in het  reserverings-systeem van Seats2meet. Dit systeem zoekt op basis van beschikbaarheid, aantal personen en tijden de meest geschikte ruimte voor je uit.

Wil je dan nog liever een andere ruimte kun je dat ook meteen daar regelen.

Bevalt het?
Dan kun je de boeking ook meteen officieel maken.

(PROEF)BOEKING

Heerlijk en gezellig samen eten, dat geeft je dag een boost

Goede busverbinding, treinstation, laadpalen

Parkeerplaatsen genoeg, maar je moet ze alleen wel kunnen vinden