S2M Tilburg LocHal
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Vergaderruimte Dommel

voor een fris en helder hoofd

Wil je een vergaderruimte boeken die zorgt voor een fris en helder hoofd bij je deelnemers? Dan is Dommel zeker geschikt. De verankering met Brabant komt terug door de afbeeldingen van het stromende water van de Dommel. In Dommel is zeer bewust gekozen voor de frisse kleur blauw.

De vergaderopstelling

De opstelling is standaard in een u-vorm maar is eenvoudig in een cirkel te plaatsen. Deze ruimte wordt vaak gereserveerd voor trainingen. Ook in deze ruimte zit je lekker dicht bij het koffie-apparaat. En de toiletten 🙂

Wat betekent de uitstraling van Dommel?

Nuchterheid, rust en kalmte, een ruimte waarin verstandige en deskundige beslissingen kunnen worden genomen. Dommel heeft een zakelijke uitstraling die past bij een zeer gedegen training of een belangrijke vergadering. Om deze redenen een van de meeste geboekte ruimtes. Ben je op zoek naar een vergaderzaal in cabaret opstelling dan adviseren wij, door de vorm van de tafels, een andere ruimte aan zoals bijvoorbeeld Verbeelding.

👉🏿 Leestip: Wat je nog meer bij Seats2meet kunt doen
Wij zijn geen standaard vergaderlocatie in Eindhoven. Wij staan namelijk ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe dan?

 

WIE BOEKTEN DOMMEL OOK?

Dat zijn bijvoorbeeld Forta, DSM, Vastgoed Business School, GGzE en Bevolkingsonderzoek Zuid.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN ANDER TYPE ZAAL?

Kaf en Koren heeft veel aardetinten, Stoelendans werkt met speelse kleuren, Verder is wat groter en ook wat zakelijker ingericht.

Heerlijk en gezellig samen eten, dat geeft je dag een boost

Goede busverbinding, treinstation, laadpalen

Parkeerplaatsen genoeg, maar je moet ze alleen wel kunnen vinden