S2M Tilburg LocHal
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

Vergaderruimte Stoelendans

Terug naar vroeger

Stoelendans (50m²) is de meest speelse en creatieve trainingsruimte van Seats2meet Strijp-S. Als je met een groep mensen in Stoelendans gaat zitten, komt het schoolgevoel van vroeger weer terug. Van oudsher werden klaslokalen groen ingericht. De lichte uitstaling houd je scherp.

De symboliek van de kleur Groen

Groen staat voor orde en rust, voor balans en harmonie. Groei en Bloei. Symboliek die je goed kunt gebruiken wanneer je een training of vergadering organiseert. Ook deze ruimte is zeer geschikt om online te vergaderen, met mensen buiten de locatie maar ook in een andere ruimte.

Extra’s

Stel je voor dat je met een paar mensen even apart wil zitten. Dan hoef je geen extra ruimte te reserveren of te zoeken. Want Stoelendans heeft een voorportaal (18m2), wat je kunt gebruiken als garderobe of extra vergaderruimte.

👉🏿 Leestip: Wat te doen als je onverwachts minder deelnemers hebt

WIE BOEKTEN STOELENDANS OOK?

Door het voorportaal geeft deze vergaderruimte wat meer privacy en is daardoor populair bij o.a. SeaChange, Combinatie Jeugdzorg en NEN cursussen.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN ANDER TYPE ZAAL?

Lava, Hoogte, Verbeelding en Dommel hebben weer een andere uitstraling, waardoor je bijeenkomst een andere energie krijgt.

Heerlijk en gezellig samen eten, dat geeft je dag een boost

Goede busverbinding, treinstation, laadpalen

Parkeerplaatsen genoeg, maar je moet ze alleen wel kunnen vinden