Plein- voor de grotere evenementen

Plein is een grote centrale multifunctionele ruimte waar alle bezoekers samen komen. Het Plein van 450m² leent zich met name goed voor evenementen, (netwerk)borrels en exposities. Wij helpen graag mee jouw evenement tot een succes te maken. Heb je daar vragen over of wil je de beste prijs weten? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden van Het Plein

Direct verbonden aan het Plein is ons restaurant Spijs. Daar worden bijvoorbeeld kookworkshops en diners gehouden met aansluitend een netwerkborrel.  Je kunt zo’n dag extra aankleden met bijvoorbeeld een presentatie of filmavond in ons Theater. Of, ook heel leuk, een rondleiding op het gebied Strijp-S.

Waar het Plein geschikt voor is

Zo werd het Plein gebruikt tijdens de Dutch Design Week, de Dutch Technology Week en diverse kickoff’s van multinationals.  Het Plein is af te huren in combinatie met andere zalen zoals Saal waardoor je flexibel je evenement kunt inrichten. Het is een uitstekende zaal om presentaties te houden. De beamerinstellingen zijn 16:10.

Wie boekten Het Plein?

Onder andere Fontys en ZuidZorg. Ook het Supertof festival voor ZZP-ers werd op het Plein georganiseerd. De organisatie van Wereldlichtjesdag maakte ook dankbaar gebruik van ons Plein.

Heb je een kleinere ruimte dan Het Plein nodig?

Dan kun je kiezen uit Verder, Kaf en Koren, Lava, Theater en Stoelendans. En dat is nog niet eens alles, bekijk andere opties hier. Daarnaast biedt Het Plein plaats aan flexwerkers, veelal Zelfstandig Professionals, die gebruik maken van de workspaces.