Hoe kunnen we helpen?

Print

Werkplekken voor ondernemers

Werk samen op een van de bekende Seats2meet werkplekken met een diverse groep freelancers en ondernemers, leer nieuwe dingen en groei door onverwachte, relevante ontmoetingen.

Seats2meet eindhoven Strijp-S Flexwerkplekken

Serendipiteit

Naast het verhuren van zalen voor commercieel gebruik is een gedeelte van ons concept gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is. Dat doen wij door onze werkplekken kosteloos aan te bieden.

En wij geloven dat wie goed doet, goed ontmoet. Misschien niet altijd direct, op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

We hebben per dag minder werkplekken beschikbaar dan voorheen.

Want op dit moment hebben we simpelweg minder overvloed doordat onze vergaderruimtes nu minder verhuurd worden. Wanneer jij een werkplek boekt en ons helpt met jouw ‘sociaal kapitaal’, gaan we een goede toekomst tegemoet. Want alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

👉🏿 Leestip: Hoe ontmoet je elkaar?

Kosteloze werkplekken? Wat is het addertje onder het gras?

Je betaalt voor je plek met sociaal kapitaal of gewoon met geld. Als wij denken aan sociaal kapitaal dan denken wij aan het delen van kennis. Dat waar jij bedreven in bent of interesse voor hebt, deelt met anderen. En dat jij je ook zo vrij voelt dat je met andere ondernemers contact legt en hun kennis gebruikt. 

Hoe boek je een werkplek bij Seats2meet?

Je boekt vooraf een werkplek via het Paspoort. Een van onze gezellige medewerker zal je laten zien waar je kunt gaan zitten, je zet je laptop klaar, pakt een kopje koffie en aan de slag!

Daarom is het belangrijk altijd even vooraf te reserveren om niet voor verrassingen te komen staan!