Print

We kunnen je niet in 1 oogopslag laten zien wat het huren van onze vergaderzalen kost. En dat is goed! Want onze prijzen worden samengesteld aan de hand van het aantal personen dat gebruik maakt of deelneemt en van het aantal uren dat de ruimte nodig is. De prijzen zijn variabel naargelang de dag, het aantal uur en het aantal personen.

Ook is er een prijsverschil bij drukke en minder drukke dagen. En maakt het uit hoe ver van te voren je een reservering maakt. En regelmatig wordt er ook op maat gewerkt natuurlijk. En zo krijg jij dus altijd de beste prijs.

Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je heel gemakkelijk een proefboeking maken in ons reserveringssysteem. Dit geldt voor reserveringen tot 10 personen. Vanaf 10 personen maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Bel of mail ons dan even.

Maar het is niet zomaar een standaard vergaderlocatie. Echt niet. We staan voor veel meer, daarvoor heb ik weer een apart artikeltje.

Hoe reserveer je een vergaderruimte?

Je kunt onze 17 verschillende vergaderzalen in Eindhoven reserveren op 3 verschillende manieren boeken:

  • Gezellig te bellen op 040-7805039. Hoezo gezellig? ja, kijk eens wat een leuke mensen er bij ons werken!
  • Door ons te mailen op info@s2mstrijps.nl
  • En zelf een vergaderruimte te reserveren via ons reserveringssysteem. Tot 10 personen kun je dit heel makkelijk zelf doen. Vanaf 10 personen maken we graag een maatwerkofferte voor je
  • Je kunt te allen tijde je boeking zelf beheren en aanpassen, lekker makkelijk.

liever naar onze locatie in Den Bosch?
liever naar Seats2meet Station Den Bosch?
of naar Tilburg?

Voorwaarden

Omdat we weten dat dingen kunnen veranderen, soms zelfs op het laatste moment, doen we ons best om zo flexibel mogelijk te zijn. We denken op alle fronten graag met je mee. Onze voorwaarden houden we daarom ook zo beperkt mogelijk.

Kleine reserveringen (tot 10 personen) kun je bij ons gemakkelijk zelf maken via ons systeem. Deze boekingen kun je tot 24 uur van tevoren heel eenvoudig zelf wijzigen.

Heb je een reservering die voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Groet,

Helma Schellen, marketingmanager