Nazomerplanning 2021

Business trekt aan!

Dat betekent schaarste.

“We hadden laatst een vergadering met zes mensen, een ervan zat thuis. De rest zei meteen: ‘we laten je wel weten wat het wordt’. Dat is dodelijk voor je carrière en voor de organisatie.” Ondernemer Huib Boissevain gelooft dan ook niet in veel thuiswerken. “Als het weer kan, gaan wij weer allemaal naar kantoor. We zijn een netwerkorganisatie en toevallige ontmoetingen of overleggen laten zich niet plannen. Slechts een aantal taken kun je thuis in alle stilte uitvoeren”. Lees het volledige artikel van Eenvandaag.

We merken namelijk nu al dat het aantal aanvragen naar vergaderruimtes en werkruimtes aan het stijgen is, vanwege de verwachting dat in augustus/september de 1,5 meter maatregel losgelaten wordt.

Bespaar jezelf dus een hoop ellende door echt op tijd te gaan reserveren

Heb je al wat data klaar staan?

Mail ( Eindhoven, Tilburg, Den Bosch) het ons, serieboekingen kunnen wij heel eenvoudig zelf in ons systeem zetten. Scheelt jou weer tijd. Die je in de zon kunt doorbrengen.

En maak je geen zorgen

We nemen altijd tijdig contact met je op om de boeking door te spreken. Zeker door corona beseffen wij eens te meer hoe belangrijk persoonlijk contact is. Onze voorwaarden zijn flexibel en spreken we vooraf graag met je door. Dan weet je waar je aan toe bent mocht de situatie weer eens veranderen. Niets veranderlijker dan Corona, toch?

>> bekijk onze zalen in Eindhoven
>> bezoek de site van Den Bosch
>> bezoek de site van Tilburg