Het Seats2meet Concept

Vergader-en ontmoetingsconcept

Het faciliteren én verbinden van mensen die onze stoelen gebruiken is onze drijfveer. En dat doen we op veel verschillende manieren. En altijd met enthousiasme.

Je kunt bij ons kiezen uit 17 zeer verschillende vergaderruimtes van 2 tot 240* personen. We doen onze best zo flexibel mogelijk te zijn en we denken graag met je mee. Jij hebt het programma. Wij de ruimtes en de ervaring.

Boek je een flexwerkplek? Dan vragen we je in ruil hiervoor om jouw kennis (jouw ‘sociaal kapitaal’) met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen en kunnen er nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is. Dat is het Seats2meet concept in een notendop.

*afhankelijk van coronamaatregelen natuurlijk. 

Wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet.

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

In dit filmpje vind je meer uitleg.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NWoW_UAdYfA

Wil je daarover een persoonlijk verhaal horen? Ik vertel het je graag uit 1e hand, dus stuur me gerust een berichtje via Linkedin!
Groet,

Helma Schellen, marketingmanager