Benzinekosten rijzen de pan uit

En zoals het er uit ziet, gaan die prijzen komende tijd ook nog wel flink stijgen. Daar wordt niemand echt happy van. We hebben daarom tips voor je verzameld waardoor het werken in ieder geval niet duurder hoeft te worden.

4 tips om te besparen door te vergaderen en te werken bij Seats2meet

  • Heb je te weinig kantoorruimte voor al je medewerkers en zijn zij het zat om altijd thuis te werken? Dan reserveer je eenvoudig een (kleine) werkruimte bij ons. Koffiearrangement included of course
  • Verwacht je een grote groep en wil/kan niet iedereen live aanwezig zijn, gebruik dan onze hybride mogelijkheden. Ga naar site van betreffende locatie en vraag een offerte op waarin je aangeeft een hybride event te willen organiseren
  • Kom met het openbaar vervoer, dat scheelt benzine
  • In Eindhoven kun je aan de balie een kortingskaart kopen voor parkeren. Scheelt je ook al snel €4
Lees ook: de business na de zomer trekt snel aan, reserveer nu al vast om straks geen problemen te krijgen.

Wat maakt dat je bij ons zoveel meerwaarde hebt?

  • Een belangrijk deel van ons concept is dat wij ontmoetingen faciliteren. Dat doen we door bijvoorbeeld geen koffie in de vergaderzalen te serveren want we hebben daarvoor gezellige koffiepunten ingericht. Met een veelheid aan keuzes van koffie- en theesoorten. Op die plek ontmoeten bedrijven, van multinationals tot de ZZP’er, elkaar.
  • Ben je vroeger of wil je na je bijeenkomst nog even doorwerken, dan kun je op ons Plein nog even je gang gaan. En ook daar ontmoet je interessante mensen die hard aan hun business aan het werken zijn. Maak gerust even een praatje want je weet nooit of je ooit iets voor elkaar kunt betekenen.
  • Je kunt jouw trainingen of ander type bijeenkomst, zelf vermelden op de landelijke eventcalender van Seats2meet
  • Heb je nog wat meer publiciteit nodig? Je kunt een gastblog aanleveren en wij verspreiden deze dan op onze kanalen zoals de nieuwsbrief en Linkedinpagina.
Hoe zorg je voor meer PR voor jouw evenement?

>> bekijk onze zalen in Eindhoven
>> bezoek de site van Den Bosch
>> bezoek de site van Tilburg