Ambitieuze in-house cateringpartner gezocht!

Seats2meet Eindhoven, gevestigd in het creatieve hart van de stad, zoekt vanaf 1 juli 2024 een enthousiaste inhouse cateraar die onze levendige vergaderlocatie wil verrijken. Ben jij die culinaire vakman of -vrouw die onze gasten uit Eindhoven en omstreken in de watten legt met verrassende gerechten en een gastvrije ervaring? Dan horen we graag van je!

Over ons

Wij zijn Seats2meet, een gastvrije vergader- en ontmoetingslocatie gevestigd in Eindhoven. Bij ons vind je een divers publiek, van zelfstandige professionals tot multinationals. Onze missie is om onze gasten volledig te ontzorgen, zodat ze zich kunnen richten op het doel van hun bijeenkomst. We doen dit met een sterk en hecht team, waarbij verregaande hospitality, flexibiliteit en het creëren van een ontspannen sfeer centraal staan.

We begrijpen het belang van maatwerk en bieden daarom een uitstekende service, van het vervullen van last-minute dieetwensen tot het faciliteren van een soepele organisatie. Daarnaast dragen we een sociaal karakter, wat blijkt uit onze inzet voor maatschappelijke thema’s en het delen van overvloed. Deze combinatie van ontzorging en betrokkenheid maakt ons een geliefde locatie. Hier voelen we ons goed bij, en dat willen we delen!

streeklunch

Seats2meet Eindhoven: 13 jaar ervaring en nog steeds uniek!

Wat ons echt onderscheidt, is de gemoedelijke sfeer en professionele aanpak bij het faciliteren van allerlei soorten bijeenkomsten, van vergaderingen en trainingen tot grotere evenementen. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of een multinational vertegenwoordigt, onze jarenlange ervaring garandeert dat jouw evenement soepel verloopt. Geen locatie en geen dag zijn hetzelfde, en dat maakt het spannend.
Op elke locatie staat een super enthousiast team klaar om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Kernwoorden die bij ons passen zijn: flexibel, authentiek, hardwerkend, servicegericht, gastvrij, betrokken, meedenkend, gezellig, gedreven en creatief.

Wat voor een inhouse cateraar zoeken wij:

Sluit je aan als onze in-house cateraar! Je bent verantwoordelijk voor hoogwaardige catering bij evenementen en bijeenkomsten, van kleine gezelschappen tot groepen van wel 250 personen. Jouw focus ligt op heerlijke lunches en lekkernijen voor tijdens de bijeenkomsten, maar je kunt onze gasten ook verwennen met een ontbijt of diner.

Onze keuken bruist van bedrijvigheid en we bereiden alles vers en met passie. Je hebt toegang tot een professionele keuken en werkt vooral tijdens kantoortijden. Het beste nieuws? Wij zorgen voor het klantcontact, zodat jij je kunt concentreren op het bereiden van smaakvolle gerechten en een onvergetelijke ervaring kunt creëren voor onze gasten.

Wat wij verwachten:

We zoeken een gemotiveerde en ambitieuze cateraar of cateringbedrijf die wil groeien in het vak. Als lokale speler die verse gerechten bereidt in onze keuken, zorg je voor heerlijke bourgondische catering, zoals lunchbuffetten en smakelijke tussendoortjes, bereid met duurzame en lokale producten.

Hospitality, sfeervolle presentatie en hygiëne staan bij jou hoog in het vaandel. Flexibiliteit en service zijn je tweede natuur, van het voldoen aan last-minute dieetwensen tot het bedenken van creatieve samenwerkingen voor ons foodbook. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring!

Werktijden:

Catering bij ons zal voornamelijk zijn tijdens kantoortijden, van maandag tot en met vrijdag en buiten de schoolvakanties. In weekenden en schoolvakanties is onze keuken voor jullie te gebruiken voor externe catering opdrachten.

Ben jij de gedreven in-house cateraar die wij zoeken?
Neem dan contact op met Fabian Verstraelen of Justin Van der Keilen. We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie.

Fabian, locatiemanager
justin, salesexpert, seats2meet