Facilitair Medewerker Catering 32 – 36 uur p/w

Waar hebben we jou voor nodig?

Als facilitair medewerker catering ben je een essentieel onderdeel van ons team! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden en aanvullen van koffiemachines, afwassen glaswerk, klaarzetten van water op centrale punten, eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden en het opruimen van vergaderzalen. Ook ben je ons visitekaartje en soms aanpreekpunt. Je hebt namelijk regelmatig contact met onze gasten, die je in alle hartelijkheid te woord staat. Je werkt geheel zelfstandig, maar je schakelt veel met je collega’s bij de receptie en ons keukenteam. Je werkzaamheden verricht je verdeeld over 4 dagen (ma-vrij). Incidenteel vragen we je in de avond te werken en bij uitzondering in het weekend. Dit gebeurt in overleg met elkaar.Spreekt dit je aan? Lees zeker verder, we hebben een functie voor jou! Oh, en als bonus ga je ook nog werken in het gezelligste team van professionals.

En of het gezellig is bij ons!

Seats2meet bestaat al minstens 10 jaar. Er zijn 3 locaties in Brabant: Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Waar wij om bekend staan is onze gemoedelijke sfeer en professionele aanpak in het faciliteren van allerlei soorten bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en opleidingen en grotere evenementen. Voor zelfstandig ondernemers, van MKB tot multinationals. Er is werkelijk geen locatie en geen dag hetzelfde. En dan is er op elke locatie een super enthousiast team.

Kernwoorden die bij ons passen zijn: flexibel, gastvrij, betrokken, meedenkend, gezellig, gedreven en creatief.

Ons verloop en ziekteverzuim is erg laag want we zijn best gehecht aan elkaar. 

Daar wil jij toch ook bij horen?!

catering medewerker<br />

Wat kom je brengen?

In de eerste plaats vinden wij je persoonlijkheid het belangrijkste, heb je nog niet álle passende ervaring? Dat leer je dan ongetwijfeld snel bij.

Als jij je thuisvoelt in een gastvrije omgeving en beschikt over een goed gevoel voor humor heb je al een streepje voor. Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek fit bent, aangezien je bij ons veel meters maakt. Je bent een harde werker en kunt zelfstandig verantwoordelijkheden dragen. Allround vaardigheden zijn een pluspunt en flexibiliteit om af en toe in de avonden en weekenden te werken is gewenst. Als je op korte termijn beschikbaar bent, woonachtig bent in de regio Eindhoven en ervaring hebt in de horeca of catering, dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons team!

Wat bieden we jou?

 • Salaris: €12,50 – €13,50 per uur
 • Een levendige en inspirerende werkplek op een fantastische locatie
 • Onbeperkte hoeveelheden heerlijke koffie en thee om jouw dag op te peppen
 • Een smakelijke en gezonde lunch om jouw energie op peil te houden
 • Een team van deskundige en toegewijde professionals om mee samen te werken en van te leren
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek van 40 uur) om te ontspannen en te genieten van jouw vrije tijd
 • Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van onze locatie woont.

Wat houden je werkzaamheden in:

Verzorgen van koffie- en theerondes:
Als jij de cateringmedewerker bent waar wij naar op zoek zijn, dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om onze gasten te voorzien van hun favoriete drankjes. Jij bent de held die ervoor zorgt dat de koffiemachines altijd vol en schoon zijn en dat er altijd genoeg water beschikbaar is. Maar dat is nog niet alles, jij bent ook verantwoordelijk voor het netjes houden van de vergaderzalen en het verzamelen van het serviesgoed na afloop van de bijeenkomst. Jij zorgt ervoor dat onze gasten elke keer weer kunnen genieten van een warme kop koffie of thee, en dat zij zich welkom voelen bij Seats2meet.

Schoonmaak- en opruimwerkzaamheden:

 • Met ons schone en glimmende koffiemachines zorgen we voor een goede start van de dag!
 • Je verzorgt in onze keuken een berg schone vaat met een glimlach op je gezicht
 • Wij zijn op zoek naar iemand die niet bang is om afval te vermorzelen en te zorgen voor een schone en duurzame omgeving
 • Met wat lichte schoonmaakwerkzaamheden zorg jij voor een frisse en inspirerende sfeer waarin onze gasten hun beste ideeën kunnen delen
Administratieve handelingen:
 • Beheer van de voorraad van koffie, thee en andere benodigdheden
 • Bijhouden van verbruik- en verkooplijsten Uitvoeren van regelmatige tellingen om de voorraad bij te houden
 • Zelfstandig verantwoordelijk zijn voor de inkoop van koffie, thee en andere benodigdheden
  Overige werkzaamheden:
  • Zorgdragen voor de ultieme koffie-ervaring door het vullen, spoelen en onderhouden van onze Fingerprinted koffieautomaten
  • Incidenteel assisteren bij het verwelkomen van gasten en klaarzetten van vergaderzalen
  • Houd onze verbruiks- en verkooplijsten bij, zodat we nooit zonder koffie of thee zitten
  • Laat je creativiteit de vrije loop tijdens team- of afdelingsoverleg en draag bij aan het continue verbeteren van onze dienstverlening
  Tot slot is het werken als catering medewerker ook een uitstekende manier om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. 
  Het werken in een team en het omgaan met verschillende mensen en situaties vereist vaardigheden zoals communicatie, teamwork en flexibiliteit. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kun je niet alleen groeien in je werk als catering medewerker, maar ook in je persoonlijke leven. Kortom, er zijn talloze redenen waarom je catering medewerker bij S2M zou willen worden.

  Ik kijk met belangstelling uit naar je cv en motivatiebrief!
  Hopelijk tot ziens! Fabian Verstraelen

  Hopelijk tot ziens! Fabian Verstraelen

  Locatiemanager S2M Brabant