Nieuwe mensen ontmoet je bij Brabant United

.Twitter oproep Bryan

Met de bovenstaande tweet veranderde er veel voor Bryan Vreijsen

In 2019 deelde Bryan zijn eenzaamheid op Twitter, dat viraal ging. Dit leidde tot veel media-aandacht, waaronder tv-optredens en krantenartikelen. Nu zet hij zich full-time in voor Stichting Brabant Maatjes, die eenzaamheid onder met name jongeren in Noord-Brabant vermindert door sociale activiteiten te organiseren.

En daar willen we als Seats2Meet graag bij helpen. Het team van Seats2Meet Brabant omarmt graag maatschappelijk verantwoorde doelen.

Brabant United

Brabant Maatjes + Seats2Meet = Brabant United

Ontmoet, Inspireer en Groei
Brabant United zet zich in om avonden te organiseren die mensen samenbrengen. Onze bijeenkomsten zijn gericht op het verminderen van eenzaamheid en het bieden van waardevolle ontmoetingen voor een breed publiek, waaronder jongeren, expats en ondernemers. We creëren een warme en inspirerende omgeving waar elke ontmoeting leidt tot nieuwe inzichten en contacten. Bij Seats2Meet vind je dus een plek waar je niet alleen komt om te vergaderen, maar om te groeien en je verbonden te voelen.

5 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur

Aanmelden is wel fijn!

“Wat kun je verwachten?

Een leuke locatie, toffe activiteiten en vooral een open sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Op deze avond kun je ook deelnemen aan de workshop Van Text2Image, een open AI kennissessie.
Kom langs en maak deel uit van deze Brabantse community.

Het wordt een ontspannen avond waarbij niet de nadruk wordt gelegd op problemen. Maar waarbij je elkaar wel ondersteunt. Want voor sommigen kan het een grote stap zijn om te komen.”

 

Kijk op de website van Brabant Maatjes want daar vind je nog heel veel meer leuke acitiviteiten om, meestal gratis, aan deel te nemen.

 

Koning en Bryan

In contact met oprichter Brabant Maatjes, Bryan Vreijsen

Bryan is een interessante ondernemer die heeft ingezien waar behoefte aan is en kansen zag om meerwaarde te bieden. Met zijn stichting zet hij zich in om de wereld vorm te geven. In 2022 werd Bryan dan ook genomineerd voor Tilburgse vrijwilliger van het jaar. Begin 2023 werd hij zelfs uitgenodigd om te lunchen met de koning.

We stelden Bryan wat vragen. Lees hier het hele interview!

Routebeschrijving

Hoe voorkom je dat je verdwaalt in het industriële Strijp-S?

Openbaar Vervoer

Er is een bushalte dichtbij waar 16x per uur een bus stopt.

Parkeren op Strijp-S

Parkeerplaatsen genoeg, je moet ze alleen wél weten te vinden